Kurs

Som tillitsvalgt er det svært viktig å delta på kurs. Her vil du få mulighet til å utvikle dine kunnskaper og bli trygg i rollen som tillitsvalgt.

Koronapandemien fortsetter sine herjinger. Vi fikk høsten 2020 kun holdt et halvt kurstrinn 1. Det var i oktober. Den andre halvdelen av kurset skulle vært gjennomført i november. Dessverre, det måtte vi utsette.

Usikkerheten rundt pandemien gjør at vi ikke har satt nye datoer på kurs i 2021. Kursplanen er satt opp, men datoer er ikke plassert. Når vi vet mer om når vi kommer i gang med kurs, blir det informert om her.

Ved spørsmål om kurs, ta gjerne kontakt med Håvard. E-post: havard@ytf.no   tlf: 93240020

Ta vare på hverandre. Alt blir bra.

YTFs grunnopplæring for tillitsvalgte består av to trinn, og vi anbefaler deg å ta begge trinnene. Trinn 1 holdes for tiden etter jul, trinn 2 avholdes over sommeren.

For deg som er erfaren tillitsvalgt tilbyr vi spesialkurs med ulike temaer. YTF dekker reise, opphold og kurskostnaden for kursdeltakerne.

YTFs avdelingsledere og regionledere får invitasjon m/påmeldingsskjema til de kurs som er aktuelle for avdelingenes tillitsvalgte. Det blir sendt kursinvitasjon til tillitsvalgte og styremedlemmer i avdelinger og regioner, som kursene passer for.

På lenkene for hvert kurs (nederst på denne siden) legges det ut påmeldingsskjema.

Hei, jeg heter Frank. Hva kan jeg hjelpe med?